Duurzaam geproduceerd in België
Hoge kwaliteit en kleine aantallen
Op een werkdag voor 15.00 uur besteld, volgende werkdag verzonden!
Geldt alleen voor standaardproducten. Overige producten binnen 5 werkdagen verzonden.

Nominette is gesloten op Pinkstermaandag. Dinsdag 21 mei 2024 zijn wij weer aanwezig.

Naamstickers voor kinderen

Naamstickers voor kinderen zijn ideaal om op de broodtrommeldrinkbeker, het fruitbakje of schooltas van je kind te plakken. Door de gepersonaliseerde stickers is snel herkenbaar van welk kind de spullen zijn en bij verlies komt het snel weer bij de juiste eigenaar terecht.

Vaatwasser bestendige naamstickers

Ik hoor je al denken: Zijn de naamstickers voor mijn kind vaatwasserbestendig? Het antwoord is ja! De gepersonaliseerde naamstickers voor kinderen zijn gemaakt van hoogwaardig polyester textiel. Hierdoor zijn zevaatwasser bestendig en uitermate geschikt om op broodtrommels, drinkbekers of fruitbakjes te plakken. Door de zelfklevende laag plakken de kleuter naamstickers op bijna elk type ondergrond.

Maak voor het plakken de ondergrond van het product waarop je de vaatwasbestendige naamstickers wilt plakken vetvrij en droog, en plak je naamsticker op je product.

Ontwerp je eigen kindernaamstickers

Het ontwerpen van de kindernaamstickers is heel eenvoudig! Je volgt gemakkelijk de stappen van de ontwerptool op de website. Kies eerst een leuk lettertype en typ daarna de tekst die op de stickers moet komen. Optioneel kun je ook een leuk symbooltje kiezen voor op de naam stickers. Vervolgens kies je een ondergrondkleur en een mooie tekstkleur. Er is keuze uit meer dan 250 kleurcombinaties!

In de ontwerptool krijg je direct een voorbeeld te zien van hoe je stickers met de gekozen kleuren en tekst eruit komen te zien. Ben je helemaal tevreden? Kies dan het aantal stickers dat je wilt bestellen en rond de bestelling af door je gegevens in te vullen en de betaling af te ronden. Simpel, toch? Ervaar zelf ook hoe makkelijk het is en bestel je eigen naamstickers in een paar minuten.

Als je bestelling is gelukt ontvang je binnen een paar minuten een automatische bevestigingsmail met de details van je bestelling. Je bestelling wordt nu zo snel mogelijk in productie genomen en naar je opgestuurd. Bestel je de naamstickers op een werkdag voor 15.00 uur, dan worden ze de volgende werkdag al verzonden! (tenzij besteld i.c.m. een geweven product). 

Kleding naamstickers voor je kind

Wist je dat het ook mogelijk is om met de naamstickers kinderkleding tijdelijk te labelen? Plak daarvoor de kleuter naamstickers in het waslabel van de kleding. Op deze manier is het heel gemakkelijk om te herkennen van welk kind het kledingstuk is, en is de kans dat het kledingstuk bij verlies weer terugkomt een stuk groter.

Voor het permanent labelen van kleding adviseren we onze geweven naamlabels (innaai en/of instrijklabels).

Naamstickers voor kind bestellen: Nominette

Nominette produceert al meer dan 100 jaar geweven labels in eigen fabriek in Erpe Mere, België. Met een klein, hecht team maakt Nominette geweven naamlabels, tekstlint, kledinglabels, labels met logo en polsbandjes en produceren ze naamstickers en logostickers.

Door de lokale productie en jarenlange ervaring bestel je bij Nominette kwalitatieve, duurzame labels in kleine aantallen en heb je je labels of stickers snel in huis. Naamstickers zijn al te bestellen vanaf 14 stuks.

De persoonlijke klantenservice van Nominette staat 5 dagen per week voor je klaar voor vragen of advies. Bekijk de openingstijden op onze contactpagina, bel naar +31 (0)407920038 of mail via info@nominette.com

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting!

Kun je bij ons niet precies vinden wat je zoekt, kijk dan op eelabelfactory.nl voor meer mogelijkheden.

eelabelfactory.nl
Post NL
iDeal logoVisa logoMastercard logoPaypal logo
WebwinkelKeur-Logo