Duurzaam geproduceerd in België
Hoge kwaliteit en kleine aantallen
Op een werkdag voor 15.00 uur besteld, volgende werkdag verzonden!
Geldt alleen voor standaardproducten. Overige producten binnen 5 werkdagen verzonden.

Naamstickers voor fles baby 

Deze naamstickers voor een beker kun je op de fles van je baby plakken, maar ook op allerlei andere spulletjes. Met de stickers zorg je dat de drinkfles van je baby te onderscheiden is. Zo drinkt je baby altijd uit de fles met naamsticker met zijn of haar eigen naam. Wel zo hygiënisch én handig. Naamstickers  voor fles zijn ideaal als jouw baby bijvoorbeeld naar het kinderdagverblijf of de baby opvang gaat. Want op de opvang zijn baby naamstickers vaak zelfs een vereiste. Wordt je kindje al groter? De naamstickers voor kinderen zijn nog steeds ideaal voor bijvoorbeeld knutselspullen, een rugzak of plak ze op de broodtrommels van je kids.

Vaatwasbestendige naamstickers fles

De naamstickers van Nominette voor op de fles van je baby zijn vaatwasbestendig. Plak de naamstickers fles baby op al je bekers, speentjes en andere spulletjes. De flessen spoel je gewoon af onder de kraan maar ook in de vaatwasmachine. Dat maakt deze vaatwasbestendige naamstickers perfect voor op de fles of drinkbeker van je baby.  

Naamstickers voor alle spullen

Naamstickers zijn niet alleen geschikt voor op een babyfles, maar ook voor allerlei andere spulletjes van jouw baby. Zo plak je naamstickers op de broodtrommel, op de tripp trapp, speentjes en nog veel meer. Naamstickers kun je ook prima in een schoentjes of op een jas plakken.

Ontwerp je eigen naamstickers

Niet alleen de naam kies je zelf, naamstickers stel je volledig zelf samen. Kies uit de verschillende kleuren, lettertypes en symbolen. Zo zijn de spulletjes van je baby nog makkelijker te onderscheiden.

Diverse kleuren, lettertypes en symbolen 

Naamstickers zorgen dat je een drinkfles of broodtrommel herkent als die van jouw baby of kindje. Bij Nominette kies je daarom uit verschillende kleuren, lettertypes en symbolen. Zo kun je een naamsticker ontwerpen die herkenbaar is en opvalt. 

Naamstickers voor fles bestellen: Nominette 

Nominette maakt al sinds 1920 gepersonaliseerde labels voor klanten in Nederland, België, Frankrijk en (ver) daarbuiten. Maandelijks worden duizenden pakketjes verstuurd met naamstickers en naamlabels. Nominette levert snel, vandaag besteld = morgen verzonden.

Nog vragen? Contacteer onze klantenservice per mail of telefoon: info@nominette.com / +31(0)40 792 0038.

 

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting!

Kun je bij ons niet precies vinden wat je zoekt, kijk dan op eelabelfactory.nl voor meer mogelijkheden.

eelabelfactory.nl
Post NL
iDeal logoVisa logoMastercard logoPaypal logo
WebwinkelKeur-Logo