Duurzaam geproduceerd in België
Hoge kwaliteit en kleine aantallen
Op een werkdag voor 15.00 uur besteld, volgende werkdag verzonden!
Geldt alleen voor standaardproducten. Overige producten binnen 5 werkdagen verzonden.

Naamstickers voor kinderdagverblijf

Gaat je kleintje naar het kinderdagverblijf? Grote kans dat de kinderopvang om naamstickers vraagt. Logisch want met naamstickers  zorg je dat alle spulletjes van je kids weer netjes thuiskomen en niet kwijtraken. De naamstickers kinderdagverblijf kun je overal opplakken: van fles tot broodrommel en van jasje tot knutselspullen. 

Naamstickers kinderopvang toepassingen

De naamstickers voor op de kinderopvang kun je voor verschillende toepassingen gebruiken. Gebruik de naamstickers voor broodtrommels, drinkflessen, rugzakken, kapstokhaken, mappen, stoelen, knutselspullen en uiteraard in kleding zoals de jassen van je kids. Kies voor naamstickers broodtrommel of naamstickers fles, voor op al je spulletjes en naamstickers kleding voor in textiel zoals jassen en rugzakken.

Duurzame en vaatwasbestendige naamstickers 

Knoeien of morsen? Dat is geen probleem, want de naamstickers van Nominette worden van hoogwaardig vinyl gemaakt. Hierdoor zijn de naamstickers vaatwasser bestendig. Dit maakt de naamstickers voor de baby opvang uitermate geschikt om op broodtrommels of drinkbekers te plakken. De naamstickers kunnen mee in de vaatwasser, magnetron én in de wasmachine. Ook kunnen ze in een sterilisator voor babyflessen. Dat is met name in een kinderdagverblijf ideaal, want er wordt natuurlijk wel eens geknoeid of gemorst. De naamstickers zijn sterk waardoor ze lang mee gaan en niet snel vervagen of afbladderen. Door het hoogwaardige textiel blijven ze lang mooi.

Ontwerp makkelijk je eigen naamstickers

De ontwerptool van Nominette is ideaal om heel snel en eenvoudig je eigen stickers te ontwerpen. Kies uit verschillende kleurtjes en symbolen voor naamstickers kind, zodat alle spulletjes van jouw kleintje weer veilig thuiskomen.  

Naamstickers voor kinderdagverblijf bestellen

Nominette heeft jarenlange ervaring in het maken van naamlabels, al sinds 1920! Jaarlijks maken we duizenden klanten blij met onze snelle levering en producten van hoge kwaliteit.
Bij Nominette bestel je naamstickers voor de kinderopvang en naamlabels voor je baby in kleine oplages. Heb je de naamstickers snel nodig voor de kinderopvang? Nominette levert super snel. Vandaag besteld = de volgende werkdag verzonden!

Vragen of meer informatie? Neem contact op met onze klantenservice: per mail info@nominette.com of bel +32 (0)53 82 77 70

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting!

Kun je bij ons niet precies vinden wat je zoekt, kijk dan op eelabelfactory.nl voor meer mogelijkheden.

eelabelfactory.nl
Post NL
iDeal logoVisa logoMastercard logoPaypal logo
WebwinkelKeur-Logo